Umut Evi’nde iftar buluşması

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Umut Evi’nde düzenlenen iftar programında kanser hastaları ve yakınları ile bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi, Konya dışından gelen ve Umut Evi’nde kalan kanser hastaları ve aileleri için iftar programı düzenledi. Umut Evi’nde gerçekleşen programa Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Teşkilat Üyeleri, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri ve Aileleri, belediye başkan yardımcıları ve Umut Evi’nde kalan hasta ve yakınları katıldı.

İftar öncesi bir selamlama konuşması yapan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,“ Sizleri burada ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz, inşallah sizler de memnunsunuzdur. Rabbim hepinize acil şifalar versin. Bugün meclis üyelerimiz ve aileleri ile birlikte sizlerle iftar etmek için buradayız. İnşallah bu mutluluğu birlikte paylaşmış olacağız. Umut Evi’nde 32 süit dairemizde tedavi gören misafirlerimizi ağırlıyor ve Konyalıların ev sahipliğini dışarıdan gelen hemşehrilerimize hissettirmeye çalışıyoruz. Tekrar hepinize acil şifalar diliyorum. Rabbim bu aylara bu günlere bu aylara tekrar kavuştursun inşallah. Ramazan’ın bereketli geçmesini diliyor, yaklaşan Kadir gecenizi ve bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU