Ümraniye’de kurallara uymayan motosiklet sürücülerine ceza

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü, il genelinde motosiklet sürücülerine yönelik Ümraniye'de denetim gerçekleştirdi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü, il genelinde motosiklet sürücülerine yönelik Ümraniye'de denetim gerçekleştirdi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Motosiklet süren sürücüleri tek tek durduran ekipler, Genel Bilgi Taraması (GBT) yaptı. Ekipler, çalıntı ve ehliyetsiz motosiklet kullananlara, evrakları eksik olanlara ve silah taşıyan motosiklet sürücülerine yönelik yaptığı denetimde birçok sürücüye cezai işlem uyguladı.

"Yapacak bir şey yok"

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan denetimde ceza yiyen Mert Kutlu, "Aracım çekme belgeliydi. Trafiğe çıktık. Bir hata yaptık, cezasını da yedik maalesef. Geçen sefer de bağlanmıştı, tahminimce 4 bin lira ceza yiyeceğiz. Ödeyeceğiz, yapacak bir şey yok" dedi.

"Biz tertemiz insanlarız"

Denetimlerden memnun kalan Muhammed Anlı, "Denetimleri yararlı buluyorum. Sizler de biliyorsunuz İstanbul'da bayağı bir sıkıntılı dönem yaşıyoruz. Cinayet başta olmak üzere hırsızlık, gasp gibi olaylar oluyor. Bu uygulamaların devam etmesini istiyoruz. Biz ceza yemedik, tertemiz insanlarız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

5 KATLI BİNA DUMANA BOĞULDU
Etimesgut'ta Zimmet Depremi: Belediye İştirakinde Milyonluk Vurgun!
12 yıldır firari olan eski MİT mensubu Önder Sığırcıkoğlu tutuklandı
Ekrem İmamoğlu Davasında Ara Karar: Suç Ödemeyle Düşebilir
Kırşehir’de belde belediye başkanının şizofreni hastasını darbettiği iddiası