Uluslararası Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası

- Şampiyonada ilk gün uçuşları yapıldı


DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Çameli ilçesinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası'nda ilk gün uçuşları yapıldı.

Çameli'nin 2 bin 140 rakımlı Yaylacık Dağı'ndaki pistte dün yapılan deneme uçuşlarının ardından, ilk gün uçuşlarına 7’si yabancı 90 pilot katıldı.

Yaylacık Dağı'nda pistten havalanan sporcular, belirli rota üzerinden hareketle 89 kilometre havada kalarak, Söğüt mevkisine sorunsuz bir şekilde iniş yaptı.

Şampiyonada genel, kadınlar, takımlar ve seri klasmanda yarışan sporcular, 31 Temmuz Pazar gününe kadar dereceye girmek için mücadele edecek.

Öte yandan, yarın yapılacak uçuşlarda sporculara 100 kilometrenin üzerinde uçuş görevi verileceği bildirildi.

AA

Spor Haberleri

Fake Boksör Jake Anthony Joshua'dan fena dayak yedi
Tayfur Bingöl yine olay oldu
Kocaeli Antalya'yı kardeşi seçti böyle ağırladı
Konyaspor-Kayserispor maçında düdük Güldibi'nde olacak
Tadic Kenneth Taylor'la Fener'in başını yakmaya hazırlanıyor