Uluslararası Polis Futbol Turnuvası

- Turnuvada ikinci gün maçları oynanırken Türkiye, Azerbaycan'ı 3-2 yendi


İSTANBUL (AA) - Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen Uluslararası Polis Futbol Turnuvası'nda ikinci gün geride kaldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün organizasyonunda, Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen turnuvanın ikinci gününde Türkiye, Azerbaycan'ı 3-2 yendi ve ilk galibiyetini elde etti.

Turnuvadaki diğer maçlarda İtalya, Katar'ı 1-0, Rusya, KKTC'yi 4-1 ve İspanya'da Bosna Hersek'i 2-1 mağlup etti.

Bu sonuçların ardından A Grubu'ndaki 3'er puan ve 0 gol averajını sahip 4 takım attıkları gol sayısına göre sıralandı. Türkiye'nin lider olduğu grupta, Azerbaycan, Katar ve İtalya sıralandı.

B Grubu'nda ise 4'er puana sahip Rusya ve İspanya ilk iki sırada yer alırken, 3. sırada 3 puanlı KKTC, son sırada ise puansız Bosna Hersek yer aldı.

Organizasyonda yarın Katar-Azerbaycan, İtalya-Türkiye, İspanya-KKTC ve Bosna Hersek-Rusya maçları oynanacak.



Spor Haberleri

Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark
BİR TRABZON KLASİĞİ... KONYASPOR'A DA AYNISINI YAPMIŞTI
Konyaspor maçında sakatlanmıştı, Eyüpspor maçında oynayacak