"Uluslararası Otomotiv Teknolojileri Kongresi"

UÜ Mühendislik Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen kongre, 7-8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek

BURSA (AA) - Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mühendislik Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümünce düzenlenen "Uluslararası Otomotiv Teknolojileri Kongresi" (OTEKON 2018), 7-8 Mayıs'ta yapılacak.

UÜ'den yapılan açıklamaya göre, bir otelde gerçekleştirilecek kongreye otomotiv üreticileri katılacak.

Alman, Hollandalı ve İtalyan konuşmacıların yanı sıra Tofaş, Oyak Renault ve Ford'un Ar-Ge direktörlerinin katılacağı kongrede, 2 gün boyunca otomotiv teknolojileri alanında yapılan çalışmalar ve gelişmeler tartışılacak.

Kongrede, otomotiv teknolojileriyle ilgili çeşitli disiplinlerden akademisyenler ve sektör çalışanları, 200'den fazla bildiri sunacak.

AA

Ekonomi Haberleri

İnegöllü Üreticiler Konya’da Geleceğin Tarımını Keşfetti
PARA GÖNDERİRKEN BUNU SAKIN YAPMAYIN
İran'a silah satana yüzde 50 vergi
Çay Fiyatlarına Yüzde 10 Zam: ÇAYKUR Yeni Fiyat Listesini Yayınladı
ETİKET OYUNU PAHALIYA PATLADI