Uludağ'da hafta sonu hareketliliği

Oteller bölgesinde yoğun sise rağmen yoğunluk devam etti

BURSA (AA) - Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, sömestir tatilinin son günlerinde yoğun sise rağmen hareketlilik yaşandı.

AA muhabirinin Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, oteller bölgesinde kar kalınlığı 180 santimetre olarak ölçüldü.

Hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 5 dereceyi bulduğu Uludağ'da, yoğun sis etkili oluyor. Sis yüzünden görüş mesafesi zaman zaman 100 metrenin altına düşüyor.

Bu arada, tesislerde konaklayan tatilcilerin yanı sıra çeşitli tur operatörleriyle Uludağ'a gelen günübirlikçiler, kayak pistlerini doldurdu.

Rüzgar ve sis nedeniyle telesiyej ve teleskiler, belli aralıklarla durdurulurken, bu sırada tatilciler pistlerin ortasında yoğunluk oluşturuyor.

AA

Gündem Haberleri

250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü
Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı
Gümrükte Kırılan Eserler Beyan Dışı Çıktı
Dinar'da 4.1 Büyüklüğünde Depremin Ardından Son Durum
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu son yolculuğuna uğurlandı