Uludağ'da etkili olan kar, kent merkezine de indi

Bursa'da kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Kent genelinde sabah saatleri itibarıyla başlayan kar yağışıyla birlikte hava sıcaklığı eksi 2 dereceye kadar düştü.

Özellikle kentin yüksek kesimlerinde sıcaklıkların daha da azalmasıyla birlikte yer yer kar örtüsü oluştu. Sabah saatlerinde olumsuzluk yaşanmaması için trafik polisi ekiplerinin yol açma ve kontrol çalışmalarını artırmayı planladığı öğrenildi.

Yetkililer, yüksek kesimlerde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle trafiğe çıkacak sürücüleri dikkatli olmaları, kış lastiği ve zincir gibi önlemleri ihmal etmemeleri konusunda uyardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

BURSA Haberleri

Bursa'da Orman Girişleri Yasaklandı! Hangi Mesire Alanları Açık?
Uluabat Gölü Çekildi: Tarım Arazileri Yeniden Gün Yüzüne Çıktı
Arılar motosiklette oğul verdi
NAVİGASYONA UYDU BÖYLE OLDU
Bulduğu yavru kargalara evinde bakıyor