"Ülker Ayın Golü" Burak Yılmaz'dan

Ülker'in Galatasaraylı taraftarlara yönelik düzenlediği yarışmada, Burak Yılmaz'ın ligin 11. haftasında Gaziantepspor'a attığı gol birinci seçildi

İSTANBUL (AA) - Ülker'in 7 yıldır Galatasaraylı taraftarlara yönelik olarak düzenlediği "Ülker Ayın Golü" yarışmasının değerlendirmeleri sonuçlandı.

Galatasaray resmi Facebook sayfasında Ülker sponsorluğunda düzenlenen "Ayın Golü" yarışması kasım ayı değerlendirmesinde, Burak Yılmaz'ın Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantepspor'a attığı gol "Ülker Ayın Golü" seçildi. 

Facebook sayfasında yayınlanan gollere oy verenler arasından belirlenen 5 talihli, Ülker'in misafiri olarak dün gerçekleşen antrenmanı izledi. Talihliler antrenmanın ardından golün sahibi Burak Yılmaz ile tanışma fırsatı buldu. Formalarını imzalatan taraftarlar, yıldız futbolcu ile fotoğraf çektirdi ve GSTV'ye röportaj verdi. 

Spor Haberleri

Erzurumspor-Konyaspor maçının saati açıklandı
Konyaspor-Kocaelispor maçının hakemi belli oldu
Devler Ligi Başlamadan Servet Kazandılar! Kasaya Rekor Para Giriyor
KONYASPOR EVİNDE SAHAYA ÇIKIYOR
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi