Ukraynalı kadın dayak yedi olan kaymakama oldu

Çeşmede Ukraynalı kadına darp olayı ile ilgili Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara İçişleri Bakanlığı tarafından görev yeri değiştirildi.

Şeyma Subaşı'nın arkadaşı Ukraynalı manken Daria Kyryliuk Çeşme'deki The Beach of Momo'nun güvenliği tarafından darp edildiğini iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ukraynalı manken Daria Kyryliuk, Çeşme'deki The Beach of Momo'nun güvenliği tarafından darp edildiğini iddia etti. Ancak görgü tanığı Figen Civan ve bazı detaylar kafaları karıştırdı.

Daria Kryliuk, Şeyma Subaşı ile arkadaş. Şeyma Subaşı ünlü modele 'Çok üzgünüm' mesajıyla destek verdi.

Şeyma Subaşı'nın Momo Beach'in sahibi Burak Beşer ile eskiden ilişki yaşaması, geçen yıl da plaja alınmaması başka iddialarında ortaya çıkmasına neden oldu.

Kyryliuk, yaptığı paylaşımda "Sessiz kalmak istemiyorum. Bana, erkek arkadaşıma ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum.

Momo Plajı'nın güvenliği bize saldırdı. Ben dahil dört kızın yüzüne yumruk atıldı, diğer arkadaşlarımız da kötü yaralandı" dedi.

Daha önce ismi yabancı mankenlerle anılan iş adamı Baran Güneş'le birlikte olan modelin bu paylaşımının ardından gözler The Beach of Momo'ya çevrildi ancak olayla ilgili bazı detaylar ve görgü tanığı Figen Civan'ın anlattıkları akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

"Olay gözümün önünde oldu. İki grup arasında büyük bir kavga çıktı. Çok alkollülerdi. Aralarında Daria'nın sevgilisinin de bulunduğu 4-5 kişilik bir grup, bir arabanın içinde tek başına olan bir kişiye saldırıp onu dövmeye başladı.

Güvenlik görevlileri kavgayı ayırmak için müdahale etti. Daria bir ağacın altında ağlıyordu. Görevliler zarar görmesin diye kızı başka bir yere götürdü. Yani güvenlikten dayak yeme ihtimali yok. Daha sonra sevgilisiyle kavga etmiş, sevgilisi onu darp etmiş olabilir. Mekanın suçu yok."

Olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Ukraynalı model Daria Kyryliuk'a darp olayı sonrasında görevden alındı.

MUĞLA Haberleri

Suyun 53 kilometrelik yolculuğu
Marmaris’te ormanlık arazi Emniyet TOMA’larıyla yangına karşı sulandı
Datça'da mahsur kalan hayvanlar ve arı kovanlarının tahliyesi yapıldı
Marmaris yangınını çıkaran Sacit Ayhan'ın babası her şeyi anlattı! Orman işçisi olarak çalışmış
Orman yangınlarında son durum! Bakan Kirişçi'den Marmaris'te önemli açıklamalar