"Uğurlu Ressamlar Beyaz Önlükler Sergisi" açıldı

Sergide, dünyaca ünlü ressamların tabloları beyaz önlüklerde yeniden hayat buldu

İSTANBUL (AA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Biruni Üniversitesi Hastanesi ve Uğur Koleji iş birliğiyle düzenlenen ''Uğurlu Ressamlar, Beyaz Önlükler Sergisi" açıldı.

Biruni Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir etkinlikle kutladı. Eğitimin, sanatın ve sağlığın bir arada olduğu ''Uğurlu Ressamlar, Beyaz Önlükler Sergisi" Biruni Üniversite Hastanesi'nde izlenime sunuldu. Serginin açılışını Uğur Koleji ve Biruni Üniversite Hastanesi yönetimleri birlikte yaptı.

Sergide dünyaca ünlü ressamların tabloları beyaz önlüklerde yeniden hayat buldu. Öğrenciler, Picasso'dan Van Gogh'a Dali'den Miro'ya kadar farklı ülke ve kültürlerden seçilmiş eserleri beyaz önlüğün üzerine yağlı boya resmini yaptı. Sergide yağlı boya resimlerin olduğu beyaz önlükler askıda sergilendi.

Sergi bir hafta boyunca açık kalacak.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!