Uğur Işılak Erzurum’da coşturdu

Havuzbaşı Kent Meydanı'nda düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Uğur Işılak, "Birlik Konseri" çerçevesinde Erzurumlularla buluştu.

Havuzbaşı Kent Meydanı'nda düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programdan önce Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı da marşlar söyledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'un tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını ve her dönemde vatanın umudu olduğunu belirterek, "Erzurumlu birlik demektir, beraberlik demektir. Bundan sonra da Anadolu'dan tüm dünyaya haktan, adaletten ve insanlıktan yana yükselen bir ses olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Havuzbaşı Kent Meydanı'ndaki konserde zaman zaman yoğun şekilde yağmur olmasına rağmen vatandaşlar alanı terk etmedi. Uğur Işılak'ın seslendirdiği parçalarla zaman zaman duygusal anların da yaşandığı konserde, hayranları sanatçıyı yalnız bırakmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Sosyal medya fenomeni Mika Raun gözaltına alındı
Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç havalimanında gözaltına alındı
Fazıl Tunç’un sağlık durumunda değişiklik yok! Kardeşinden yeni açıklama
Oktay Kaynarca suçlamaları reddetti
Ufuk Bayraktar “yağmaya teşebbüs” suçlamasıyla hâkim karşısında