UEFA'dan Trabzonspor'a ikinci para cezası

UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Lokeren maçında pankart açılması ve meşale yakılması nedeniyle kulübe 29 bin avro para cezası verdi

TRABZON (AA) - UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Trabzonspor'un kendi sahasında oynadığı Lokeren maçında yaşananlar dolayısıyla kulübe 29 bin avro para cezası verdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Cezaya gerekçe olarak UEFA Avrupa Ligi’nde 23 Ekim tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığımız Lokeren maçında taraftarlarımızın pankart açması ve meşale yakması gösterildi" ifadesi kullanıldı.

- İkinci para cezası

UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Trabzonspor'un Lokeren ile deplasmanda 6 Kasım tarihinde yaptığı maçta taraftarların sahaya girmesi ve meşale yakması nedeniyle de 55 bin avro para cezası vermişti.

Kulüp, her iki maçta yaşananlar dolayısıyla 84 bin avro para cezası ödeyecek.

Spor Haberleri

Karatay'dan muhteşem sezon kapanışı
Süper Lig Kokusu Bu Maçtan Gelecek
YEŞİL-BEYAZLILAR GALİBİYET PEŞİNDE
Erzurumspor-Konyaspor maçının saati açıklandı
Konyaspor-Kocaelispor maçının hakemi belli oldu