UEFA'dan 3 kulübe men cezası

UEFA, Finansal Fair Play kriterlerini karşılayamadıkları gerekçesiyle Dnipro, İnter Bakü ve Targu Mureş kulüplerine UEFA organizasyonlarından 1 yıl men cezası verdiğini açıkladı

ANKARA (AA) - UEFA, gereken ekonomik şartları yerine getirmediği gerekçesiyle Ukrayna'dan Dnipro, Azerbaycan'dan İnter Bakü ve Romanya'dan Targu Mureş kulüplerine UEFA organizasyonlarından 1 yıl men cezası verdi.

UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Finansal Fair Play kriterlerini karşılayamadıkları gerekçesiyle Ukrayna'dan Dnipro, Azerbaycan'dan İnter Bakü ve Romanya'dan Targu Mureş kulüplerinin UEFA organizasyonlarından 1 yıl men edildiği belirtildi.

Üç kulübün cezası, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-19 sezonlarında Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmesi durumunda işleyecek. Bu üç sezonda Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanılamazsa ceza otomatik olarak düşecek.

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor