UEDAŞ'ın “Şehrin Işıkları” fotoğraf sergisi açıldı

"Gece ve ışık" temasıyla hazırlanan fotoğraf sergisi, EPDK'nın Sergi Salonu’nda 23-28 Ekim tarihlerinde ziyaret edilebilecek

ANKARA (AA) - Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) tarafından hazırlanan “Şehrin Işıkları” fotoğraf sergisi, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) Ankara'daki binasında sanat severlerin beğenisine sunuldu.

UEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, "gece ve ışık" temasıyla hazırlanan ve 50 fotoğraftan oluşan sergi, 23-28 Ekim tarihlerinde EPDK sergi salonunda ziyaret edilebilecek.

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın açılışını yaptığı sergiye UEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Ergüneş ve Genel Müdür İbrahim Gümüşlü de katıldı.

Sergide yer alan fotoğraflar, UEDAŞ'ın ulusal çapta düzenlediği fotoğraf yarışması sonucunda belirlenirken, 17 Temmuz- 1 Eylül tarihlerinde yapılan yarışmaya 3 bin 821 başvuru yapıldı.

Amatör veya profesyonel olarak fotoğraf sanatına ilgi duyan herkese açık olan yarışmaya katılım sayısında her geçen yıl artış yaşanırken, yarışmada dereceye giren fotoğraflar Türkiye’nin çeşitli illerinde sergileniyor.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'daki 2,9 milyona yakın aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, 2016 yılında bölgede 255 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Şirketin hizmet bölgesinde 2020 yılına kadar toplam 1,3 milyar lira yatırım yapması planlanıyor.


AA

Ekonomi Haberleri

TCMB Faiz Kararını Açıkladı: İhtiyatlı Duruş Vurgusu
EMEKLİ SANDIĞI ZAM FARKLARI YATIYOR
Güneşte Kurutulan Torbalı Domatesi 100 Ülkeye İhraç Ediliyor
Sarı altın hasadı başladı: Yüzde 40’lık artışla 25 bin tonluk rekolte
Uludağ İçecek’ten Malatya’ya Dev Yatırım: EBRD’den Finansman Desteği