UCLG 5'inci Zirvesi

UCLG ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'a, Kolombiya Ulusal Polis Teşkilatı adına plaket takdim edildi

BOGOTA (AA) - Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a, Kolombiya Ulusal Polis Teşkilatı tarafından plaket verildi.

Kolombiya Ulusal Polis Teşkilatından Yarbay Liliana Rodriguez ve Yarbay Yurian Romero, UCLG 5'inci Zirvesi (BOGOTA 2016) Dünya Konseyi oturumu sonrası Topbaş'a plaket sundu.

Zirveye ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Rodriguez, Topbaş'a takdim ettikleri plaketin Kolombiya Ulusal Polis Teşkilatını ve barışı simgelediğini söyledi.

Topbaş ise "giderek büyüyen" UCLG'nin 5'inci Zirvesi'nin "kardeş şehir" Bogota'da yapılmasının ayrıca önemi bulunduğunu dile getirdi.

Plaketin kendisini çok duygulandırdığını vurgulayan Topbaş, Rodriguez ve Romero'ya İstanbul'u simgeleyen lale motifli bir çini armağan etti.

AA

Gündem Haberleri

EZBER BOZAN BESİCİLİK
SEDAŞ’a Jeneratör Şoku: 65 Saatlik Kesintinin Faturası Kesildi!
Bakımevinde Yaşlı Hastaya Şiddet ve Tükürme Skandalı!
İhale Sistematiği Çöktü: İBB İştirakine Dev Operasyon
O Paylaşım Başına İş Açtı! CHP’li Meclis Üyesi Kadir Dalgıç Tutuklandı