Uçan çatının altında kalan adam ağır yaralandı

Aksaray’ın Eskil ilçesinde kuvvetli rüzgarın uçurduğu mandıra çatısı, bir vatandaşın üzerine düştü. Ağır yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Olay, Aksaray’ın Eskil ilçesine bağlı Çukuryurt köyünde meydana geldi. Sabah saatlerinde etkili olan kuvvetli rüzgar, bir mandıranın çatısını yerinden sökerek çevreye savurdu.

Uçan çatı vatandaşın üzerine düştü

Bu sırada bölgede bulunan Aydın H., uçan çatının üzerine düşmesi sonucu yaralandı. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Yaralının hayati tehlikesi sürüyor

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Aydın H.’nin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Tahkikat başlatıldı

Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yangını haber alınca koşarak geldi, kızına sarıldı
Telefoncuya kurye kılığında gelip kurşun yağdırdı: 1 ölü
Japon turisti canlı yayında taciz etti, yakalandı
Lüks Rezidansta Aidat İsyanı: Mahkeme Süreci Başladı
DEAŞ yöneticisi eylem talimatını Tik Tok'tan vermiş