Üç yıldır aranıyordu! FETÖ’cü firari istihbaratçı albay Ankara’da yakalandı

FETÖ soruşturması kapsamında 3 yıldır aranan eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı istihbaratçısı Albay Arif Yekebaş, düzenlenen operasyonla Ankara'da yaşadığı kayıtlarda boş görünen evin sokağında yakalandı

Ankara'da FETÖ soruşturması kapsamında 3 yıldır aranan eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı istihbaratçısı Albay Arif Yekebaş, düzenlenen operasyonla yaşadığı evin sokağında yakalandı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ firarisi olan ve 2018 yılından beri "silahlı terör örgütüne üye olma, kurma ve yönetme" suçlarından aranan eski Hava Kuvveleri Komutanlığı istihbaratçısı Albay Arif Yekebaş'ın Bahçelievler Mahallesi'nde kayıtlarda boş olarak görünen bir evde saklandığını tespit etti.

Yapılan çalışmalarda Yekebaş'ın başkası adına kayıtlı bir aracı kullandığını da tespit eden polis ekipleri, takip ettikleri zanlıyı kaldığı evin sokağında yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı hakkında adli işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Spiker Erhan Çelik'in eşinin ölümüne ilişkin 1 tutuklama
YILLAR SONRA GELEN ADALET
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi
MHK Soruşturmasında 3 Tutuklama: Detaylar Belli Oldu
Reyhanlı saldırısının faillerinden THKP-C’li terörist Bülent Dükancı Hatay’da yakalandı