"Üç puan alarak ligi bitirmek istiyoruz"

Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke:"Bu camia hak ettiği yerde değil. Doğru planlarla doğru yerlerde olacaktır"

DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Fatih Tekke, son hafta oynayacakları Boluspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Tekke, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük ihtimalle ligde kalacaklarını kaydederek, "Boluspor maçında üç puan alarak ligi bitirmek istiyoruz. Eksiklerimize rağmen futbolun gerçeklerini ortaya koyarak başarılı olacağımızı biliyorduk. Bu camia hak ettiği yerde değil. Doğru planlarla doğru yerlerde olacaktır. Denizlispor'da ciddi başarı elde ettik. Bu senenin sonunda ne olur bilinmez. Ben görüşmeye hazırım." diye konuştu.

Deneyimli futbolcu İsmail Haktan Odabaşı ise Denizlispor'la kontratının devam ettiğini ve doğru planlama ile gelecek sezon üst sıralara oynamak istediklerini belirtti.

Bu arada yeşil-siyahlı ekip, 5 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Boluspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Fatih Tekke yönetimindeki antrenmanda, futbolcular ısınmanın ardından koordinasyon çalışması yaptı.


AA

Spor Haberleri

Ne İsmail Kartal ne Aykut Kocaman! O isim başkan olursa teknik direktör kovulan isim olacak
Konyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Aziz Yıldırım Dönüyor! Fenerbahçe’de Kartlar Yeniden Karılıyor
SERGEN YALÇIN'DAN İSTİFA SİNYALİ