TYB’de fotoğraf sergisi

TYB bahçesinde açılışı yapılan KONFAD Karma Fotoğraf Sergisi ilgi gördü.

Konya’nın kültür yaşamında etkin yeri olan Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi’nin bahçesinde dün akşam Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği (KONFAD), fotoğraf sergisi açtı ve sunum yaptı.

 

KONFAD adına yönetim kurulu üyesi Dr. Muammer Ulutürk’ün açılış konuşmasının ardından TYB Konya Şube Başkanı Ahmet Köseoğlu bir konuşma yaptı.

 

Köseoğlu, “TYB olarak yazılı ve sözlü kültürümüze yaptığımız katkılar herkesimin malumudur. Ancak görsel alanda da bir kapı açmak istiyoruz ki fotoğrafın sanat alanında etkin bir yeri olduğunu biliyoruz. Bu amaçla KONFAD derneğinin bahçemizde fotoğraf sergisi ve sunumu yapması bizi memnun etmektedir” dedi.

 

Programa katılan Konya Çevre İl Müdürü Nuri Kut da, “Fotoğrafın etkin anlatımda önemli rolü olduğunu görüyoruz. Fotoğrafçılar bize ayrıntıyı çok güzel gösteriyorlar. Bu vesile ile serginin başarılı olmasını diliyorum” dedi.  Memleket

Kültür Sanat Haberleri

Atıklardan yaptıkları müzik aletleri ile konser verdiler
Antalya'da Şafak Vakti Sıra Dışı Manzara
Alanya Kalesi'nin 800 Yıllık Sırrı
Türkiye’de Sadece 7 Tane Kaldı: İşte Küllerinden Doğan Mavi Değirmen
Ayder Öncesi Nefes Kesen Prova: Kazanamayan Kurbana Gidiyor!