Twitter'a tedbir amaçlı iletişim engeli

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya: "21'inci yüzyılda haberleşme özgürlüğünün, bir kişinin iki dudağı arasındaki kelime ile kaldırılması kabul edilemez"

İZMİR (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Twitter'a tedbir amaçlı iletişim engeli konulmasına ilişkin "21'inci yüzyılda haberleşme özgürlüğünün, bir kişinin iki dudağı arasındaki kelime ile kaldırılması kabul edilemez" dedi. 

Partisinin yarın İzmir'de düzenleyeceği miting öncesi, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda gazetecilere açıklama yapan Akkaya, ifade özgürlüğünün demokrasiye inanan herkes tarafından hazmedilmesi gerektiğine dikkati çekti.

 Akkaya, bu konuda suç duyurusunda bulunup bulunulmayacağına ilişkin soruya, "Zaten suç duyurusunda bulunan vatandaşlar olmuş. Ayrıca partimizde bu konudan sorumlu genel başkan yardımcımız gerekli girişimleri yapacaktır" yanıtını verdi.

- İzmir mitingine 1 milyon kişi bekleniyor

Akkaya, CHP'nin cumartesi İzmir'de yapacağı mitingin birçok bakımdan bir "ilk" olacağını iddia ederek, "1 milyon kişinin mitingi izlemesini bekliyoruz. CHP'nin teknolojiyi nasıl kullandığını herkese göstermek istiyoruz. AK Parti de daha sonra bu mitingi taklit edebilir" diye konuştu. 

 

Politika Haberleri

MANSUR YAVAŞ'I BÖYLE AŞAĞILADI
YENİ Parti'den istemem yan cebime koy açıklaması
CHP'DEN YENİ PARTİ VE MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMASI
MANSUR YAVAŞ CHP'DEN İSTİFA ETTİ
OKUL GÜVENLİĞİ DEĞİŞİYOR