Tuzla’da gemide çalışan işçi 7 metreden düşerek yaralandı

Tuzla'da bir tersanede bakıma giren gemide çalışma yapan işçi, yaklaşık 7 metre yükseklikten düştü.

Tuzla'da bir tersanede bakıma giren gemide çalışma yapan işçi, yaklaşık 7 metre yükseklikten düştü. Ayağında ve bacağında kırıklar oluşan işçi, düştüğü yerden yaklaşık 1 buçuk saatte kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Tuzla'da bulunan bir tersanede saat 09.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre tersanede bakıma alınan bir gemide çalışma yapıldığı sırada Arif Karakaş isimli işçi, yaklaşık 7 metre yükseklikten düştü. 10 gün önce işe başladığı öğrenilen Karakaş, düştüğü yerde mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Karakaş düştüğü yerden yaklaşık 1 buçuk saat süren çalışmalar ile kurtarıldı. Tekne ile karaya çıkartıldıktan sonra ambulansa alınarak Tuzla Devlet Hastanesine kaldırılan Karakaş'ın ayağında ve bacağında kırıklar olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kayıp şahıs burada bulundu
Uşak'ta tutuklu sayısı 16 oldu
HAKİMDEN DERS GİBİ KARAR
Murat Övüç'e Başörtüsü Videosu Nedeniyle Hapis Cezası: İndirim Uygulanmadı!
Özel gereksinimli çocuğunu darp eden o baba gözaltında