Tuzla Tersanesi’nde gemide patlama: 1 ölü, 1 yaralı

Tuzla Tersanesi'nde bir geminin atık deposunda gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi.

Tuzla Tersanesi'nde bir geminin atık deposunda gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Konuyla ilgili İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Saat 10.30 sularında Tuzla ilçemiz Tersaneler bölgesinde yürütülen çalışmalar sırasında bir geminin atık deposunda gaz sıkışması sonucu patlama meydana gelmiştir. Patlamada bir işçi hayatını kaybetmiş olup, bir işçi de hafif şekilde yaralanmıştır. Olaya itfaiye ve AFAD ekipleri müdahale etmiş, yaralı işçi tedavisi sağlık ekipleri tarafından ayakta yapılmıştır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BİRİ BIÇAKTAN BİRİ TOKATTAN
Ekrem İmamoğlu, hakkında bir soruşturma daha
Isparta-Konya Yolunda Karavan ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
Denize açılan balıkçı kayboldu: Tekne geldi, kendisi yok
CHP Otobüsü Şoförü İçin 13 Yıl Hapis İstemi