TÜYAP'tan Eskişehir'de üç fuar birden

Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezinin düzenlediği "Ev'leniyoruz", "Mobilya" ile "Kozmetik ve Kişisel Bakım" fuarları 21 Şubat'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak

ESKİŞEHİR (AA) - TÜYAP AŞ, 21-24 Şubat'ta Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenleyeceği üç fuar için hazırlıklarını sürdürüyor.

Eskişehir Ticaret Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, 2018 yılının son ayında hizmete sunulan Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezindeki eş zamanlı üç fuara şehir merkezi ve çevre illerden on binlerce ziyaretçi beklendiği belirtildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen ETO Başkanı Metin Güler, şunları kaydetti:

"Düzenlenecek olan fuarlar sayesinde mobilya başta olmak üzere, kuyumculuk, fotoğrafçılık, kozmetik ve bakım sektörüne hareketlilik gelecek. Ayrıca şehirdeki reklamcılık ve hizmet sektörünün de gerçekleştirilen fuar sayesinde daha fazla iş yapma imkanı bulduğunu söyleyebiliriz. Fuarlarda stant açan firmaların neredeyse tamamının Eskişehir firmasının olmasından da memnuniyet duyuyoruz. Bu sayede Eskişehirli firmalara yeni kazanç kapısı sağlanıyor."

Belediyeler tarafından fuar alanına ücretsiz servisler düzenleneceğini aktaran Güler, tüm Eskişehirlilerin bu etkinliklere davetli olduğunu kaydetti.

Ekonomi Haberleri

KONYA'DA KONUT PİYASASI HIZ KAZANDI
Türk Kahve Markası Espressolab 20 Ülkede Faaliyette
HURDA ARAÇ TEŞVİĞİNDE SON RÜTUŞLAR
Konya’da değerini en çok artıran bölgeler
Konya'da yeni kurulacak sanayi sitesine 960 Milyon TL