Tutuşan atık malzemeler eve sıçramadan söndürüldü

Karaman'da müstakil evin yanında bulunan atık malzemelerin tutuşması sonucu çıkan yangın, eve sıçramadan söndürüldü.

Yangın, Çeltek Mahallesi 438. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evin yanında bulunan atık malzemeler henüz bilinmeyen bir nedenle tutuştu.

Alevler kısa sürede büyüyerek yakındaki ağaca sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın müstakil eve ulaşmadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında herhangi bir zarar oluşmazken çıkış sebebi araştırılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Aleyna Çakır Davasında Karar Çıktı: Ümitcan Uygun'a Hapis
Kayıp Hüseyin Karadeniz'e Ne Oldu? Ormanda Acı Bulgu
Eski DHMİ Yöneticisi Mehmet Cemil Acar Tutuklandı
Dükkanın önünü kapatıyor diyerek ağacı testereyle kestiler
Kaçak avlanan 3 ton balık ele geçirildi