TÜSİAD Genel Kurulu

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan adayı Bilecik:- "Bundan sonraki bütün dönemlerde Türkiye'nin daha refah, daha aydınlık, daha geleceğe dönük olarak gerçekten güzel günler geçireceğine dair en ufak bir şüphem yok"- "Türkiye'nin dalgalandığı bir dönem var ama e

İSTANBUL (AA) - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkan adayı Erol Bilecik, "Bundan sonraki bütün dönemlerde Türkiye'nin daha refah, daha aydınlık, daha geleceğe dönük olarak gerçekten güzel günler geçireceğine dair en ufak bir şüphem yok." dedi.

TÜSİAD 47. Genel Kurul Toplantısı'nda, konuşmaların ardından yeni yönetimin belirleneceği seçimlere geçildi.

Başkan adayı Bilecik, oy verme işlemleri sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dalgalandığı bir dönem olduğunu ifade ederek, "Ama eminim bugünleri bu anlamda aşacak çok nedenimiz var." dedi.

TÜSİAD tarafında yeni bir yönetimin seçimler sonucu geleceğini dile getiren Bilecik, yeni yönetimin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bilecik, "Bundan sonraki bütün dönemlerde Türkiye'nin daha refah, daha aydınlık, daha geleceğe dönük olarak gerçekten güzel günler geçireceğine dair en ufak bir şüphem yok." dedi.

Bir gazetecinin, TÜSİAD başkanlığının "ateşten bir gömlek giymek" gibi zor bir görev olduğunun konuşulduğunu belirtmesi üzerine Bilecik, "Bunları zaten değerlendireceğiz arkadaşlar ama hiçbir görev zor değildir." ifadesini kullandı.

Bilecik, bir gazetecinin yeni yıl değerlendirmesine ilişkin sorusu üzerine de, bütün değerlendirmeleri mutlaka ve memnuniyetle yapacaklarını, şu anda biraz daha beklemenin iyi olacağını kaydetti.


AA

Ekonomi Haberleri

KONYA'DA KONUT PİYASASI HIZ KAZANDI
Türk Kahve Markası Espressolab 20 Ülkede Faaliyette
HURDA ARAÇ TEŞVİĞİNDE SON RÜTUŞLAR
Konya’da değerini en çok artıran bölgeler
Konya'da yeni kurulacak sanayi sitesine 960 Milyon TL