"Turu geçeceğimize inancımız tam"

- Banvit Basketbol Kulubü Sportif Direktörü Çataloluk:- "Bu çok önemli karşılaşmada taraftarımızın desteğine her zamankinden fazla ihtiyacımız olacak"


BALIKESİR (AA) - Banvit Basketbol Kulübü Sportif Direktörü Turgay Çataloluk, FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turunun ikinci maçında yarın Almanya'nın EWE Baskets takımı ile oynayacakları maçı kazanıp, çeyrek finale kalmak istediklerini söyledi.

Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Almanya'da oynanan ilk maçın 82-82 bittiğini anımsatarak, elde ettikleri bu avantajı iyi kullanıp, taraftarlarının da desteğiyle sahadan galip ayrılmak istediklerini belirtti.

EWE Baskets'in yıllardır Avrupa kupalarında mücadele eden tecrübeli bir takım olduğunu ifade eden Çataloluk, şunları kaydetti:

"Alman temsilciyle daha önceki sezonlarda da karşı karşıya gelmiştik. Bu kez yenenin üst tura çıkacağı kritik bir karşılaşma olduğu için konsantrasyonumuzu ve performansımızı maksimum seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Bu konuda teknik ekibimiz ve sporcularımıza güveniyoruz. Bu çok önemli karşılaşmada taraftarımızın desteğine her zamankinden fazla ihtiyacımız olacak. Tüm basketbolseverleri yarın akşam salonumuza bekliyoruz. Taraftarımızın coşkulu desteğiyle turu geçeceğimize inancımız tam."


AA

Spor Haberleri

Konya’da Anne-Kız Kampı İçin Geri Sayım: Kayıt Tarihi Belli Oldu
Yılın transferi Paris Saint Germain'den geldi! Barcelona'dan aldılar
Ankara Keçiörengücü’nün yeni yıldızı sahaya çıkıyor: Tiftik ilk maçına hazırlanıyor
Galatasaray yeni sezona puan kaybıyla başladı
Fenerbahçe Ankara'da coşkuyla karşılandı