TÜRSAB'ın Genel Kurul Süreci

TÜRSAB 23'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı zamanında yapılmadığı için genel kurul süreci Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkisinde işletilecek

ANKARA (AA) - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 23'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı zamanında yapılmadığı için genel kurul süreci Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkisinde işletilecek.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, TÜRSAB 23'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın, Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu'nun aldığı erteleme kararı ve bu karara yapılan itirazların İstanbul İl Seçim Kurulunca reddedilmesi sonucu zamanında yapılmadığı hatırlatıldı.

Açıklamada, genel kurul sürecinin 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu gereğince Bakanlık yetkisinde işletileceği bildirildi.

AA

Kültür Sanat Haberleri

300 yıllık Tophane Çeşmesi ateş yakılması sonucu zarar gördü
Çocukluk Hatırasından Etnografya Müzesine Uzanan Yol
Niğde Seni Çağırıyor! 800 yıldır ayakta duran Selçuklu cami
Dünyanın en küçüğüne değer biçilemiyor
Osmangazi Belediyesi sevilen yazarları okurlarıyla buluşturuyor