Türkmenoğlu, engellilerle iftar açtı

Bosna-Hersek Fahri Konsolosluğu’nda düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, engellilerle sofraya oturdu.

Sosyal Araştırmalar ve Dayanışma Vakfı(SADAV) tarafından önceki gün Bosna-Hersek Fahri Konsolosluğu’nda iftar programı organize edildi. AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ile eşi Bünyamin Türkmenoğlu yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Uslu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yahya Ak, Mehmet Kanmaz, Konya Sakatlar İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çakıcı ve Konya Sakatlar Derneği Başkanı Ahmet Mıhçı katıldı.

TÜRKMENOĞLU: KARDEŞLERİMİZLE HEP BERABERİZ

İftar yemeğinde konuşan AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, başta SADAV Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uslu olmak üzere bu tür programları hazırladıkları için tüm SADAV yetkililerine teşekkür etti. Bu tür programlardan büyük keyif aldığını dile getiren Türkmenoğlu, “Böyle bir program bana geldiği zaman memnuniyetle katılıyorum. Daha önce Konya’da bulunan mültecilerle birlikteydik. Onun öncesinde de Yeni Mahallede sakinleriyle bir araya gelmiştik. Böyle anlamlı bir günde iftarı siz değerli kişilerle açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu tür programları organize ettiklerinden dolayı da SADAV yetkililerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRKMENOĞLU’NA 42 NUMARA FORMA

Program sonunda plaket törenini yapıldı. Konya Sakatlar İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çakıcı, SADAV Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uslu ve Konya Sakatlar Derneği Başkanı Ahmet Mıhçı, engellilere verdiği destekten dolayı AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu’na plaket verdi. Ayrıca Konya Sakatlar İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Çakıcı’nın Türkmenoğlu’na isminin yazılı olduğu 42 numaralı basketbol formasını hediye etmesi ise iftara renk kattı.

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?