×
Anasayfa
Konya
Ekonomi
POLİS-ADLİYE
Konyaspor
Yaşam
Dünya
Spor
Magazin
Konya'da Spor
Teknoloji
Kültür Sanat
Sağlık
EĞİTİM
Yerel Gündem
Türkiye
İlçeler
Gündem
Politika
☰
Anasayfa
Türkiye'nin otantik lezzetleri Haberleri
Kabaktan yapılan helva lezzetiyle damak çatlatıyor
Turizm cennetinin farklı lezzeti "gülüklü çorba"
"Kömür kenti"nin unutulmaya yüz tutmuş lezzeti: "malay"
Konya mutfağının vazgeçilmezi "bamya çorbası"
Dağlardan gelen lezzet "keledoş"
Eskişehir'in vazgeçilmez lezzeti "kuzu sorpa"
Kayseri mutfağının damak çatlatan lezzeti "Develi cıvıklısı"
Dikenlerin arasından gelen lezzet: "Kırçan kavurması"
Yerken "cezası" olan helva
Kütahya'nın damak çatlatan lezzeti
Kış kentinin "ısıtan" lezzeti: Dut çullaması
Damaklar Yörük yemeği "Topalak" ile şenleniyor
Akçakoca'nın otantik lezzeti "Melengücceği tatlısı"
"Künefe kenti"nin" alternatif tatlısı: Peynirli irmik helvası
Gastronomi şehrinin üzüm pekmezinden çıkan lezzeti: Bastık
"Kültür başkenti"nde lezzetin adı banduma
Zırh ve odun ateşinden çıkan lezzet: "Tepsi kebabı"
Kocaeli'nin "keser köftesi" markalaşma yolunda
Kurutmalık patlıcandan çıkan lezzet: Mıcırık aşı
Un ve tereyağının lezzetli buluşması: "Kaçamak"
Adıyaman'ın vazgeçilmez lezzeti: Abuzer kebabı
"Kuzu gömleği"ne sarılı lezzet: Ciğer sarma
Osmanlı'dan bugüne uzanan lezzet: "Geleli kebabı"