Türkiye'den Nepal'e taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı:- "Nepal'de meydana gelen helikopter kazasında Kültür, Turizm ve Sivil Havacılık Bakanı Rabindra Adhikari'nin de aralarında bulunduğu 7 kişinin hayatını kaybettiği büyük üzüntüyle öğrenilmiştir"

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanlığı, Nepal'de meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybedenler için bu ülkeye taziye mesajında bulundu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, ülkedeki helikopter kazasında Nepal Kültür, Turizm ve Sivil Havacılık Bakanı Rabindra Adhikari'nin de aralarında bulunduğu 7 kişinin hayatını kaybettiğinin büyük üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.

Açıklamada, "Nepal halkı ve hükümeti ile kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına içten taziyelerimizi iletiyoruz." ifadesine yer verildi.

The Himalayan Times'ın haberine göre, Kültür, Turizm ve Sivil Havacılık Bakanı Adhikari'yi taşıyan helikopter Nepal'de Taplejung bölgesinde düştü. Helikopterde pilot ve Adhikari'nin yanı sıra 5 yolcunun daha bulunduğu kaydedildi.

Gündem Haberleri

Cuma hutbesine Türk bayrağı asılsın önerisi gündem oldu
2026’da Bedelli Yapacaklar Dikkat! Celp ve Birlik Yerleri Belli Oldu
Usta Tiyatrocu Haldun Dormen 97 Yaşında Hayatını Kaybetti
DENİZ ALDIĞINI GERİ VERDİ
PKK-YPG İSRAİL'DEN FENA AYAR YEDİ