Türkiye sandık başında

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, sabah erken saatlerden itibaren ilçede sandık kurulan okulları dolaşarak oy verme işlemlerini yerinde izleyen Çağırıcı, saat 15.00'te eşi ve çocuklarıyla birlikte Mahmutbey Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’na geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden Çağırıcı, 3209 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Çağırıcı, seçime ilgiden memnun olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Halkımız, hem ülkemiz ve milletimizin geleceği hem de İslam aleminin yarını için en doğru, en güzel kararı verecektir. Sakin ve sorunsuz bir seçim süreci geçirdik. İnşallah güven ve huzur içinde bir seçimi daha tamamlayacağız. Gelişmiş ülkelerde bile olmayan oranda bir katılım olduğunu görmek demokrasi adına bizi sevindiriyor. Bugün sandıkta milli iradenin tam olarak tecelli edeceğine yürekten inanıyorum."

AA

Gündem Haberleri

Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü
Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı