Türkiye şampiyonu Düzce’den

Düzce Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcuları Ankara'da düzenlenen serbest güreş şampiyonasında Düzce'yi gururlandırdı.

Düzce Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcuları Ankara'da düzenlenen serbest güreş şampiyonasında Düzce'yi gururlandırdı. U11'de Yiğit Alp Arslan şampiyon olurken U13'de Bilal Zurnacı ikinci oldu.

Düzce Belediyesi sporun ve sporcunun kenti olma yolunda adını şampiyonluklara yazdırmaya devam ediyor. Güreş İhtisas Kulübü sporcuları, Ankara'da düzenlenen ve 81 ilden bin 230 sporcunun katıldığı Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası'ndan derece ile döndü.

U11 Yaş Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda 78 kg ile mindere çıkan Yiğit Alp Arslan rakibini yendi ve Düzce'yi gururlandırarak turnuvanın şampiyonu oldu. Aynı müsabakalarda farklı kategoride mücadele eden Bilal Zurnacı ise U13 Yaş Serbest Güreş Şampiyonası'nda 30 kg'de mücadele ederek ikinci oldu.

Düzce Belediyesi yapılan açıklamada "Düzce Spor bünyesinde spor yaşamlarına devam eden genç yetenekleri tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Türkiye - Fransa maçının hakemi Felix Zwayer oldu
A Milli Takım'da Fransa Hazırlıkları ve Sakatlık Gelişmesi
Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark