Türkiye Kickboks Turnuva’sına Eskişehir’den 8 genç sporcu katılacak

Şanlıurfa'da düzenlenecek olan Türkiye Kickboks Turnuvası'nda Eskişehir'den 4 farklı kategoride 8 genç sporcu mücadele edecek.

Şanlıurfa'da düzenlenecek olan Türkiye Kickboks Turnuvası'nda Eskişehir'den 4 farklı kategoride 8 genç sporcu mücadele edecek.

Eskişehir'de Dinamikdo Spor Kulübü'nde antrenör Cenk Aygün tarafından yetiştirilen sporcular ulusal turnuvalarda kenti temsil etmeye devam ediyor. Türkiye Kickboks Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve 22-29 Ocak tarihlerinde düzenlenen Türkiye Kickboks Turnuvası'na Aygün'ün antrenörlüğünü yaptığı 8 genç sporcu katılacak. Genç sporcular "büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler" kategorilerinde ringe çıkacaklar. Sporcularının turnuvaya hazır olduklarını belirten antrenör Cenk Aygün, "İyi bir hazırlık sezonu geçirdik. Bu yıl müsabakalarda başarılı sonuçlara imza atmak ve madalyaları toplamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Antalya'yı Alanya mı kurtaracak? Son 2 maç
Türkiye'den gitti 2 şampiyonluk kazandı
Rinğde Türkiye-Rusya savaşı
Konya Büyükşehir ilk kez TUR 2026 sahnesinde
Konya Gücü Süper Grup’a Yükseldi