Türkiye Kadınlar Boks Şampiyonası

- Nevşehir'de, yıldız, genç ve büyükler kategorilerinde düzenlenen şampiyona, final maçlarıyla sona erdi


NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Kadınlar Ferdi Boks Şampiyonası, Nevşehir'de final müsabakalarıyla tamamlandı.

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'ndaki müsabakalarda, 54 ilden yıldız, genç ve büyükler kategorisinde 597 boksör, 11 sıklette mücadele etti.

Organizasyonun son gününde gerçekleştirilen final müsabakalarında dereceye giren sporculara ödülleri, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Acıgöl Kaymakamı Ömer Kundakçı, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüler, Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Durali Akpınar ve Remzi Yılmaz ile diğer yetkililer tarafından verildi.

Kategorilerinde dereceye giren sporcular, bu yıl farklı tarihlerde yapılacak Dünya ve Avrupa Şampiyonlarında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.

AA

Spor Haberleri

Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark
BİR TRABZON KLASİĞİ... KONYASPOR'A DA AYNISINI YAPMIŞTI
Konyaspor maçında sakatlanmıştı, Eyüpspor maçında oynayacak