Türkiye darbe girişimine karşı ayakta

İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışma üzerine sokağa çıkan vatandaşlara Aydın Valisi Koçak da alana gelerek destek verdi- Vali Koçak:- "Devletimiz ve milletimiz dimdik ayaktadır. Bizler görevimizin başındayız"

AYDIN (AA) - İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışma üzerine sokağa çıkan vatandaşlara Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak da alana gelerek destek verdi.

Adnan Menderes Bulvarı'ndaki AK Parti İl Başkanlığı binası önünde toplanan çok sayıda vatandaş ellerindeki Türk bayraklarıyla darbe girişimine tepki gösterdi.

"Recep Tayyip Erdoğan" ve "vatan bölünmez" sloganları atan vatandaşlara Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü de destek verdi.

Bulvara gelen Vali Koçak'ı alkışlarla selamlayan vatandaşlar "Devletimiz var olsun" diyerek seslendi. Vali Koçak da "Devletimiz ve milletimiz dimdik ayaktadır. Bizler görevimizin başındayız" diye karşılık verdi.

Öte yandan Koçak, Efeler Bey Cami'nde sabah namazını da kıldı. Vatandaşların bekleyişi devam ederken, katılım da sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!