Türkiye Bilardo Federasyonu Mali Genel Kurulu

- Federasyonun yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri ibra edildi


ANKARA (AA) - Türkiye Bilardo Federasyonu 5. Mali Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı.

İçkale Otel'de gerçekleştirilen genel kurul, yeterli delege sayısının bulunmasıyla başladı. Kongre divan başkanlığına Sadri Atam'ın seçildiği genel kurulda, federasyonun yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri oy birliğiyle ibra edildi.

Genel kurulda ayrıca, federasyonun 2019 ve 2020 dönemlerinin tahmini bütçeleri de oy birliğiyle kabul edildi.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, genel kurulda yaptığı konuşmada, federasyonun yaptığı ve yapmayı planladığı faaliyetlerle ilgili delegelere bilgi verdi.

Televizyon yayınları ve sponsorluklar konusunda çok ciddi işler başardıklarını belirten Ercan, "İzmir ve İstanbul'da çok önemli iki bilardo tesisini federasyonumuza kazandırdık. Özellikle pool bilardoya ağırlık verdik ve dünya standartlarında bir iş çıkardık." dedi.

Ercan, 3 bant bilardoda çok katılımlı organizasyonlar düzenlediklerinin altını çizerek, "Antalya'da yaptığımız şampiyonada, katılım sayısı açısından Guinness Rekorlar Kitabı'na girdik. Turnuva sistemlerinde değişliklere gittik, artık sporcularımız 15 gün önceden hangi masada saat kaçta oynayacağını biliyor. Yurt dışına giden milli takım sayılarımızı artırdık. Bu sayıyı daha da artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.


Spor Haberleri

Konyaspor’un Rakibine PFDK Şoku: Burak Yılmaz’a Men Cezası
Galatasaray evinde takıldı, zirve yarışı kızıştı
30 şut 1 gol Dolmabahçe'de yönetim istifa sesleri
Masada başarı Konyalı sporculara milli daveti getirdi
Alanyaspor Fenerbahçe'den korkmuyor