Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off: İstanbulspor Beylikdüzü: 65 - Afyon Belediyespor: 80- Seride durum 1-1'e geldi

İstanbulspor Beylikdüzü: 65 - Afyon Belediyespor: 80- Seride durum 1-1'e geldi

 

 Türkiye Basketbol 1. Ligi (TBL) play-off çeyrek final ikinci maçında Afyon Belediyespor, deplasmanda İstanbulspor Beylikdüzü'nü 80-65 yenerek seride durumu 1-1'e getirdi.

Beylikdüzü Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 23-5 önde kapatan Afyonkarahisar temsilcisi, soyunma odasına da 42-28 üstün gitti. İkinci yarıya da iyi başlayan ve üçüncü çeyreği 65-41 önde tamamlayan Afyon Belediyespor, sahadan da 80-65 galip ayrıldı.

Seride üçüncü ve son maçı 10 Mayıs Perşembe günü Afyonkarahisar'da oynanacak. Bu maçı kazanan ekip yarı finalist olacak. TBL'de normal sezonu lider tamamlayan Türk Telekom'un ardından, play-off finalini kazanacak ekip de gelecek sezon Basketbol Süper Ligi'nde yer alacak.

 

 

Spor Haberleri

Cimbom çeyrek final istiyor! Konuk Liverpool
Werner Lorant'ın yardımcılığını yapmıştı! Engin Fırat hayatını kaybetti
Fenerbahçe'den Samsunspor'a Sert Yanıt
Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü