Turkish Airlines Challenge Tour Pro-Am Golf Turnuvası

- Organizasyonda Taurus Golf Kulübü birinciliği kazandı


ANTALYA (AA) - Antalya'da düzenlenen Turkish Airlines Challenge Tour Pro-Am Golf Turnuvası sona erdi.

Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki Gloria Golf Kulübünde gerçekleştirilen organizasyonda 24 takımdan 24'ü profesyonel 96 oyuncu mücadele etti.

Organizasyonda birinciliği Oscar Lengden, Recep Turan, Ayhan Karaağaç ve Deniz Çuha'dan oluşan Taurus Golf Kulübü elde etti. Bernd Ritthammer, Mehmet Aygün, Nevzat Habalı ve Yavuz Küçük'ün mücadele ettiği Titanic Golf Kulübü ikinci, Oscar Stark, Kani Özsoy, Mehmet Kılavuz ve Yücel Türkay'dan oluşan Ankara Golf Kulübü ise üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara ödülleri, Türk Hava Yolları Turnuva Direktörü Neill Briggs, Türk Hava Yolları Temsilcisi Melda Tekin, Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alper Alp ve eski İngiliz futbolcu David Platt tarafından verildi.

AA

Spor Haberleri

Ne İsmail Kartal ne Aykut Kocaman! O isim başkan olursa teknik direktör kovulan isim olacak
Konyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Aziz Yıldırım Dönüyor! Fenerbahçe’de Kartlar Yeniden Karılıyor
SERGEN YALÇIN'DAN İSTİFA SİNYALİ