Turkcell'den sokak hayvanlarına yardım eli

Turkcell, Türkiye’nin dört bir yanındaki yaklaşık bin 500 Turkcell mağazasının kapılarını sokak hayvanlarına açıyor

İSTANBUL (AA) - Turkcell, Türkiye’nin dört bir yanındaki yaklaşık bin 500 Turkcell mağazasının kapılarını sokak hayvanlarına açıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell soğuk kış gecelerinde tüm sokak hayvanlarına sıcacık bir yardım eli uzatıyor.

Yeni sosyal sorumluluk projesiyle Turkcell, Türkiye’nin dört bir yanındaki yaklaşık bin 500 Turkcell mağazasının kapılarını sokak hayvanlarına açıyor. Turkcell’e gelen sokak hayvanları, mağaza önündeki mama ve su kaplarında yemek ve su ihtiyaçlarını giderebiliyor.


- Turkcell sokak hayvanlarına ses verdi


Turkcell, yeni sosyal sorumluluk projesini, reklam filmiyle de duyurdu. Sokak hayvanlarının başrolde olduğu filmde, sokak hayvanları acilen Turkcell’e gitmeleri gerektiğini söyleyerek heyecanla koşturuyor.

#birkalpmama etiketiyle yayınlanan reklam filmi, sosyal medyada en çok konuşulan işlerden biri oldu. Film, Twitter’da yayınlandığı ilk gün trend topic listesinin üst sıralarında yer aldı.

Gündem Haberleri

Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı
Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki