Türk ve Suriyeli yetim çocuklara bayram yardımı

Yardımeli Derneği, Türk ve Suriyeli 400 yetim çocuğa bayramlık, ailelerine de kumanya kartı yardımında bulundu

HATAY (AA) - Yardımeli Derneği Hatay İl Temsilciği tarafından Türk ve Suriyeli 400 yetim çocuğa bayramlık, ailelerine de kumanya kartı yardımı yapıldı.

Derneğin Temsilcisi Eyüp Yıkılmaz, Dünya Şehit Çocukları Okulunda düzenlenen yardım etkinliğinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, paylaşmanın ve dayanışmanın doruklara ulaştığı rahmet ayı ramazanın tüm coşku ve bereketiyle devam ettiğini söyledi.

Yardımeli Derneğinin "İnsanlık için Kardeşlik Vakti" sloganıyla Türkiye'de 81 ilde ve dünyada 20 ülkede ramazanda ihtiyaç sahiplerine yardım ettiğini anlatan Yıkılmaz, "Ramazan ayı boyunca İskenderun ve Antakya'da 800 yetim çocuğumuzu giydireceğiz. Aynı zamanda yetim çocuklarımızın ailelerine anlaşmalı olduğumuz bir marketten alışveriş yapabilecekleri kumanya kartları dağıtacağız. Desteklerimiz bundan sonra da devam edecektir." diye konuştu.

Yıkılmaz, her akşam dernek binalarında ihtiyaç sahibi 250 kişiye sıcak yemek dağıttıklarını sözlerine ekledi.

Yardım dağıtımın ardından okul bahçesinde yetim çocuklara ve ailelerine iftar verildi.


AA

Gündem Haberleri

3. Dünya Kültürleri Festivali ve Uluslararası İnşaat Fuarı için geri sayım
KONYA'DAN İLHAMLA
YENİ VERGİ DÜZENLEMELERİ MECLİS'TEN GEÇTİ
ADLİ EMANET BÜROLARI ALARMDA
Rize'den Erzurum'a Sıcak El: Saime Bektaş'ın Bereleri Mehmetçiklere Ulaştı