Türk ve Suriyeli gençler yeşil sahada karşılaştı

- Gaziantep'te IOM tarafından "Sosyal Uyum Etkinliği" kapsamında Türk ve Suriyeli gençlerin forma giydiği futbol turnuvası düzenlendi- Final müsabakasında şampiyon olan takıma kupası Gazişehir Gaziantepli futbolcular Sow ile Cihat Çelik tarafından verildi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te Uluslararası Göç Örgütü (IOM) tarafından düzenlenen "Sosyal Uyum Etkinliği" kapsamında Türk ve Suriyeli gençlerin forma giydiği futbol turnuvası gerçekleştirildi.

IOM Psiko-Sosyal Destek ekibince kentte yaşayan Türk ve Suriyeli gençleri kaynaştırmak amacıyla futbol turnuvası başlatıldı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) futbol sahasında düzenlenen turnuvada, 16 takım yaklaşık 2 ay süren turnuvada dostluk maçı yaptı. Turnuvada bugün oynanan final müsabakasında penaltılar sonucunda Türk takımı şampiyon oldu.


- Kupayı Sow verdi


Şampiyon olan takıma Gazişehir Gaziantepli futbolcular Moussa Sow ile Cihat Çelik tarafından, madalya ve kupaları verildi.

Törenin ardından takım oyuncuları ve izleyiciler Sow ile fotoğraf çektirdi.

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı