Türk Toraks Derneği'nden "Nice Yaşlara" kampanyası

Akciğer hastalıklarına dikkati çekmek için başlatılan kampanyaya şarkıcı Ferhat Göçer de destek verdi

İSTANBUL (AA) - Türk Toraks Derneği'nin akciğer hastalıklarına dikkati çekmek için başlattığı "Nice Yaşlara" kampanyasına, şarkıcı Ferhat Göçer de destek verdi.

Derneğin "Her sene yaş gününüzde nefesinizi ölçtüğünüzü biliyor muydunuz? Yaş günleri fırsattır" sloganıyla başlattığı kampanyaya aynı zamanda doktor olan şarkıcı Göçer de katıldı.

Göçer, sevenlerine çektikleri videoyu #nefesinitestet hashtag'iyle sosyal medyada paylaşma ve kampanyaya destek verme çağrısında bulundu.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin, 40 santimetre uzaklıktan 30 adet yaş günü mumunu söndürdükleri anın görüntüsünü video olarak kaydedip #nefesinitestet hashtag'iyle paylaşması gerekiyor.

En iyi paylaşım sahibi, eşiyle 3 gece 4 gün Paris’te, ikinci ve üçüncü kişi de eşleriyle 6-10 Nisan'da Belek'te misafir edilecek. 3 çiftin tüm masrafları dernek tarafından karşılanacak.

Videolar, toraks@toraks.org.tr adresine de gönderilebilecek. Çekilişe katılmak için video gönderim son tarihi ise 18 Mart olarak belirlendi.

AA

Sağlık Haberleri

KOLUNDAKİ YARA İÇİN GİTTİ, KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİ
15 YILDIR YATAKTAN KALKAMIYORDU
Doktorlar Bile İnanamadı: Genç Kadının Yumurtalığından Çıkan Şoke Etti
Liste güncellendi: Ankara'da gıdada kullanımı yasak olan boyalar tespit edildi
Aynı Yerde 4 Çeşme, 4 Farklı Tat! 1400 Yıldır Şifa Dağıtıyor