Türk Polisi, Sammy Ali'nin liderliğindeki karteli çökertti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Almanya tarafından çıkartılan İnterpol Kırmızı Bülteniyle aranan "Uyuşturucu Madde Ticareti" suçundan aranan Sammy Ali'nın liderliğindeki karteli çökertti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, uluslararası düzeyde aranan uyuşturucu kartelinin lideri SAMMY ALI'nın İnterpol Kırmızı Bülteniyle arandığı "KARTEL-4" operasyonuyla başarılı bir şekilde yakalandığını duyurdu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun detayları hakkında açıklamalarda bulunarak, Türk polisinin uluslararası organize suç örgütleri ve zehir tacirleriyle mücadelede kararlı olduğunu vurguladı.

SAMMY ALI'nın Almanya'da uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu madde tedarik etmek, depolama tesislerini organize etmek ve uyuşturucu maddelerin finansörlüğünü yapmakla suçlandığı belirlendi. Operasyonun başarıyla tamamlanmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kahraman polisleri tebrik ederken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da bu başarılı operasyonun milletin huzurunu sağlama adına önemli bir adım olduğunu belirtti.

Ülkemizin, ulusal ve uluslararası düzeydeki organize suç örgütleri ve zehir tacirleriyle mücadelede kararlı olduğunu ifade eden Bakan Yerlikaya, polis teşkilatına ve güvenlik güçlerine duyulan güvenin devam ettiğini vurgulayarak, bu tür operasyonların devam edeceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan klima araştırması
İznik'te Gelin Alma Töreninde Damada Unlu Su Varilli Şaka
Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ