Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Geylan'dan "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek:

"Türk milleti, yek vücut olduğunda her zorluğun üstesinden gelecektir. Şerefli tarihimiz bunun sayısız örneği ile doludur. Bütün üyelerimizi ve vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum"

ANKARA (AA) - Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 aylık maaşını bağışlayarak destek verdi.

Yazılı açıklamasında, Türk Eğitim-Sen olarak "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan kampanyaya destek verdiklerini aktaran Geylan, bu kapsamda kendisinin de 1 maaşını ihtiyacı olanlara ulaştırması için devlete emanet ettiğini vurguladı.

Talip Geylan, "Türk milleti, yek vücut olduğunda her zorluğun üstesinden gelecektir. Şerefli tarihimiz bunun sayısız örneği ile doludur. Bütün üyelerimizi ve vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

9 Yaşındaki Çocuk 3 Bin Kişiye Hutbe Okudu!
Tatbikat için canlı canlı tabuta girdi
Cam atıklar böyle sanata dönüştü
NETANYAHU MAKETİ DARAĞACINDA
KAYMAKAMDAN GÜLDÜREN İSTEK