Türk, partililerle birlikte Konya Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Konya basınının kendilerine gösterdikleri ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti.
Türk, AK Parti Konya Milletvekili adayı İlhan Yerlikaya'nın yerel basını destekleyici projelerinin olduğunu anımsatarak, ''12 Haziran halkımız için bir dönüm noktası. Biz Türkiye'ye demokrasiyi inşa ettik. Demokrasinin çatısı da yeni yapılacak anayasadır. Uzlaşı ile özgürlüklerin daha fazla olduğu bir anayasa yapmak için çalışacağız. Basın bizim açımızdan çok önemli. 12 Haziran seçimlerinden güçlü bir şekilde çıkarak basınla ilgili gerekli düzenlemeleri yapacağız'' dedi.
Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görevlerinin halkın sorunlarını siyasilere aktarmak olduğunu belirtti.