Turistlerin Porsuk Nehri’ne ilgisi Eskişehirlilere adeta yürüyecek yer bırakmadı

Porsuk Nehri üzerindeki köprülerde fotoğraf çektirmek isteyen turist kafilesi, Eskişehirli vatandaşlara adeta yürüyecek alan bırakmadı.

Porsuk Nehri üzerindeki köprülerde fotoğraf çektirmek isteyen turist kafilesi, Eskişehirli vatandaşlara adeta yürüyecek alan bırakmadı.

Hafta sonunu Eskişehir'de geçirmeyi tercih eden turist kafilesi, sabah saatlerinden itibaren Porsuk Çayı üzerinde fotoğraf çektirmeye başladı. Ülke içinden gelenler haricinde yurtdışından da epey talep gören Eskişehir, özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Nehrin içinden geçen gondollar ile aynı fotoğraf karesinde olmak için köprüde zaman geçiren ziyaretçiler ise Eskişehirli vatandaşlara yürüyecek alan bırakmıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

10 Yaşında Çırak Çıktı, Şimdi Dünyaya Ustalık İhraç Ediyor
Köydeki Atıl Araç Seyyar Havuz Oldu
Çocuk Koruma Kanunu’nda Devrim: Cezalar Artırıldı, Yeni Tedbirler Yürürlükte
BU YOLDAN GEÇEN ARAÇLAR MOR RENGE BOYANDI
Türkiye’nin Yapay Zeka Haritası Netleşti: Yeni Eylem Planı Yürürlükte!