Turistler Ajram'ın konserine akın etti

Nancy Ajram, İstanbul Shopping Fest kutlamaları kapsamında, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde bir konser verdi.

Arap dünyasının son dönemdeki en ünlü yıldızlarından Nancy Ajram, İstanbul Shopping Fest kutlamaları kapsamında, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde bir konser verdi.

"KIVANÇ'I TANIMAM"
İstanbul'da tatilde bulunan Arap turistlerin akınına uğrayan konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ajram, geçtiğimiz aylarda hakkında çıkan 'Kıvanç Tatlıtuğ'u klibinde oynatmak istiyor' haberlerini yalanladı. Ünlü şarkıcı, Tatlıtuğ'u tanımadığını ve ona herhangi bir teklif götürmediğini açıkladı. Ortadoğu'da da yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl'a bayıldığını söyleyen sanatçı, "Sultan Süleyman'a hayranım" dedi.

Magazin Haberleri

Popstar Rıza Tamer Hayatını Kaybetti: Bodrum'dan Acı Haber Geldi!
Yaza düğün var! Zehra Çilingiroğlu “evet” dedi: Mürsel Kaya kimdir?
Doktor Başka Hayatta! Yayın da Artık Başka Hayatta
İbrahim Tatlıses Yoğun Bakıma Alındı! Ameliyat Gündemde
Tarihe aşkı katıp Muhteşem Yüzyıl'a rakip oluyor