Turistin cüzdanının çalınma anı güvenlik kamerasında

Mersin'de minibüste Japon turistin cüzdanının çalınma anı araçtaki güvenlik kamerasınca kaydedildi- Görüntülerden kimliği belirlenen şüphelinin, başka bir suçtan aldığı ceza nedeniyle olaydan bir süre sonra cezaevine girdiği belirlendi

MERSİN (AA) - Mersin'de bir minibüse binen Japon turistin cüzdanının çalınma anı, araçtaki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, kenti gezmeye gelen Japon Risa O, bindiği minibüste cüzdanın çalındığını fark edince durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine çalışma başlatan Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, araçtaki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Görüntülere yansıyan hırsızlığı, benzer suçlardan sabıkası bulunan Kamil T'nin yaptığı belirlendi.

Zanlıyı yakalamak için araştırma başlatan ekipler, Kamil T'nin olaydan kısa süre sonra, başka bir suçtan hakkındaki kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle yakalanıp cezaevine gönderildiğini tespit etti.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, minibüste ayakta duran Japon turistin sırt çantasının ön gözündeki cüzdanın Kamil T. tarafından çalınması yer aldı.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!