Tunus'da çatışma

Libya sınırındaki Bingirdan ilçesinde askeri kışla ve Ulusal Muhafızların bulunduğu 2 ayrı bölgeye silahlı saldırı düzenlendi

BİNGİRDAN (AA) - Tunus'un Libya sınırında yer alan Medenin iline bağlı Bingirdan ilçesinde Ulusal Muhafızların ve orduya ait kışlanın bulunduğu bölgelere saldırı düzenlendiği bildirildi.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Bingirdan ilçesinde Ulusal Muhafızlar ve askeri kışlanın bulunduğu yaklaşık 4 kilometre mesafedeki iki ayrı bölge silahlı saldırıya uğradı.

Görgü tanıkları, güvenlik güçleri ve saldırganlar arasında yaklaşık 2 saat önce başlayan çatışmaların hala sürdüğünü kaydetti.

Kentte güvenlik önlemlerinin yoğun şekilde artırıldığı ve askeri uçakların havalandığı ifade edildi.

Konuya ilişkin resmi açıklama yapılmadı.

Tunus güvenlik güçleri, çarşamba günü Bingirdan'da 4 teröristin öldüğünü ve silahlarına el koyduğunu bildirmişti.

AA

Gündem Haberleri

Eyüpsultanlılardan İBB’ye gece yarısı ağaç kesimi tepkisi
'Azerbaycan’da Türk bayrağının indirilmeye çalışıldığı' iddialarına yalanlama
Bakan Yardımcılığına Kutluhan Taşkın atandı
DOST VE KARDEŞ AZERBAYCAN HALKINA İNCE MESAJ
Bakan Çiftçi: Zeynep bebeğimiz pışpışlanarak kurtarıldı