Tunus Nahda Hareketi'nde İcra Komitesi yapılanması

Nahda Hareketi İcra Komitesi yeniden yapılandırıldı- Genel Sekreterliğin genç bir isme emanet edildiği, 3 yeni genel başkan yardımcısının belirlendiği seçimler sonucu oluşa 25 kişilik komitede 6 da kadın üye bulunuyor

TUNUS (AA) - Tunus Nahda Hareketi Danışma Meclisi, İcra Komitesi'ni yeniden yapılandırdı.

Nahda Hareketi Lideri Raşid el-Gannuşi basına yaptığı açıklamada 10'uncu Genel Kongre'nin ardından yapılan ilk Danışma Meclisi toplantısında İcra Komitesi'nin yeniden yapılandırıldığını ve partinin genel sekreterliğine Ziyad Azari'nin seçildiğini söyledi.

Hukukçu Azari'nin gençliğine vurgu yapan Gannuşi, bununla gençlere bir mesaj verilmek istendiğini belirtti.

Nahda Hareketi Lideri Gannuşi, "Abdulfettah Moro'nun Genel Başkan Yardımcısı, Ali Urayyid'in Stratejik planlamadan sorumlu ve Nureddin Bahiri'nin de yönetim mekanizmasından ve parlamento grubundan sorumlu genel başkan olarak seçildiğini vurguladı.

Tunus'un Hammamat kentinde 16-17 Temmuz'da toplanan Nahda Hareketi Danışma Meclisi toplantısında Seçilen İcra Komitesi'nin 25 kişiden oluştuğu belirtilirken bunlardan 6'sının kadın olduğu belirtiliyor.

AA

Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı